Προφίλ

/
0 Comments


Καλωσορίσατε στο website μας.

Από το 1983 έως σήμερα έχουμε υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία εκατοντάδες γάμους, βαφτίσια, πάρτυ, εγκαίνια καταστημάτων, τοπικές εκδηλώσεις και διάφορα άλλα events σε όλη την Ελλάδα. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε αυτό τον τομέα είναι η εγγύηση για εσάς.

Διαθέτουμε τα καλύτερα ηχητικά μηχανήματα, φωτισμό με ρομποτικά λέιζερ, stromb, και πολλά άλλα, και συνεχώς ανανεωνόμαστε. Επίσης προβολή βίντεο με προτζέκτορα, καπνό δαπέδου ξηρού πάγου (αυστηρών πάντα προδιαγραφών), καθώς και πυροτεχνήματα διαφόρων τύπων.

Τελευταίο αφήσαμε το πολύ σοβαρό κομμάτι μιας μεγάλης εκδήλωσης που είναι οι Djs. Οι Djs μας, διαθέτουν εμπειρία, σεβασμό και ότι είναι απαραίτητο και πρέπον για να είναι ευπρεπείς και συνεπείς απέναντι σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Είναι εκείνοι οι οποίοι θα "ντύσουν" άψογα την τελετή σας, την εκδήλωσή σας, το event σας, και θα κάνουν τους καλεσμένους και εσάς να θυμούνται για πάντα τη στιγμή αυτή. Θεωρούμε σημαντικό να σας αναφέρουμε πως σε κάθε εκδήλωση διαθέτουμε πάντα εφεδρικό εξοπλισμό σε περίπτωση πιθανής βλάβης, έτσι ώστε η εκδήλωσή σας να μη τελειώσει άδοξα αλλά να συνεχιστεί με κέφι και χαρά. Είναι απαραίτητο να εμπιστευθείτε την εκδήλωσή σας στους έμπειρους Djs που διαθέτουμε, ακόμα και για την πιο απαιτητική εκδήλωσή σας.

Όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύθηκαν πολλοί επώνυμοι σε γάμους και πάρτυ, σε κοσμικά νησιά όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Σκιάθο, αλλά και στην Αττική σε διάφορα κτήματα και χώρους, καθώς και άλλα εκατοντάδες ζευγάρια που στο τέλος μόνο καλά λόγια ακούσαμε και αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και φυσικά όρεξη για να συνεχίσουμε γιατί εμείς ξέρουμε να ντύσουμε μουσικά την κάθε εκδήλωσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε από κοντά τι μπορούμε να προσφέρουμε για σας, και τι ιδιαίτερο μπορείτε να έχετε στη τελετή σας, με τη διασφάλιση ότι η πολύχρονη εμπειρία μας, θα καλύψει τους καλεσμένους σας, και φυσικά τα πιο σημαντικά πρόσωπα της εκδήλωσης: εσάς και την οικογένειά σας.

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το website μας